![]() |
Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 - Wersja do druku +- Redemption MTA (https://redemption-mta.pl) +-- Dział: Strefa frakcji (https://redemption-mta.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: San Andreas Police Department (https://redemption-mta.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 (/showthread.php?tid=58) |
Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 - wawel - 21/03/2025 ![]() Cześć. W związku z nadchodzącym startem serwera postanawiam otworzyć rekrutację do frakcji w celu wypełnienia pustych wakatów.
Czas na pisanie podań jest w tym momencie nieograniczony, jeśli coś się w tej kwestii zmieni - na pewno dostaniecie stosowną informację.
Rekrutacja ta jest inna od tych, które będą otwierane w przyszłości, bowiem podania są rozpatrywane na bieżąco, a przyjęte osoby kierowane bezpośrednio do struktur frakcyjnych. To, czym frakcja się zajmuje chyba nie muszę nikomu przedstawiać, jest to jasne i klarowne.
W przypadku pytań służę pomocą na Discord, który jest dostępny w moim profilu. Wymagania
Wzór
Cytat:Nick: Informacje
RE: Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 - juzek - 22/03/2025 Nick: juzek Imię: Szymon Wiek: 20 Identyfikator Discord: pablunio122 Czy przeczytałeś regulamin frakcji?: Tak Czy posiadasz ww. komunikatory i sprawny mikrofon?: Tak Jak długo grasz w MTA?: od 2018r. Czy masz doświadczenie we frakcjach typu SAPD? Jeśli tak - przedstaw je: Ponad rok w SAPD na innym serwerze. Dlaczego akurat ty?: Jestem osobą odpowiedzialną i zdyscyplinowaną, dążę do postawionych sobie celów. Respektuje regulaminy serwera. Mam doświadczenie jako członek rożnych frakcji, jednak najdłużej byłem w SAPD, osiągnąłem 5 najwyższy stopień w szczeblu, co jest ponad rocznym angażowaniem się w służbę oraz życie frakcji. Opowiedz coś o sobie: Jestem osobą opanowaną, potrafiącą myśleć trzeźwo pod presją. Bez problemu nawiązuje nowe kontakty z innymi, posiadam dystans do siebie. Interesuję się działaniem służb mundurowych, najbardziej policją. W wolnym czasie po pracy lubię pograć w gry. Akceptuję // wawel RE: Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 - wawel - 25/03/2025 ![]() Informacja dot. rekrutacji Zmieniam podejście (tylko i wyłącznie) w tej rekrutacji - podania będą rozpatrywane na bieżąco, a kandydaci informowani o werdykcie stosowną notką w ich podaniu. Taki zabieg pozwoli mi na zbudowanie solidnych filarów już na początkowym etapie serwera, razem z jego startem.
Ta rekrutacja prowadzi bezpośrednio do struktur frakcji - każda kolejna będzie tylko i wyłącznie do Akademii San Andreas Police Department, dlatego każdy kto się waha - zachęcam do wysyłania swoich kandydatur. RE: Rekrutacja w szeregi frakcji - marzec 2025 - Norbercik. - 03/05/2025 Nick: Norbercik. UID: - Imię: Norbert Wiek: 19 Identyfikator Discord: restrictbomba Screen z panelu F1 (umieść zdjęcie w spoilerze): - Przegrany czas na serwerze: - Czy przeczytałeś regulamin frakcji?: Pewnie Czy posiadasz ww. komunikatory i sprawny mikrofon?: t Jak długo grasz w MTA?: gdzieś przełom 2015/16 zacząłem swoją karierę i gram do dziś. Czy masz doświadczenie we frakcjach typu SAPD? Jeśli tak - przedstaw je: Miałem okazję wiele razy odgrywać postać policjanta na serwerach RP w fivemie. W MTA również miałem szansę być w jednostkach SAPD. Wszelkie akademie przechodziłem bezproblemowo i dążyłem cały czas w górę w strukturach policji. Dlaczego akurat ty?: Posiadam sporę doświadczenie związane z rp oraz zachowaniem we frakcji SAPD. Jestem osobą, która potrafi trzymać się zasad oraz stosować się do poleceń wyższych rang. Chciałbym również dołożyć cegiełkę do rozwijania frakcji. Opowiedz coś o sobie: Cześć, mam na imię Norbert i mam 19 lat. Na co dzień chodzę do szkoły na kierunku informatycznym i pracuje. Poza grą interesuję się technologią, trochę majstruję przy komputerach, czasem coś sobie pojeżdżę, posłucham muzyki, a i z humorem też u mnie nie najgorzej. Lubię pogadać z ludźmi i często pomagam, jeśli ktoś czegoś nie ogarnia. Wychodzę z założenia, że każdy kiedyś zaczynał. Jestem raczej spokojny, cierpliwy, ale też konkretny, jak trzeba. Potrafię również przyłożyć się do przydzielonych mi zadań i nie mam problemu do działania pod presją czasu. Akceptuję // wawel |