Strony (2): 1 2   
Paweł   25/02/2025, 17:58

W związku ze zbliżającym się startem serwera i rosnącym zapotrzebowaniem, rekrutacja do administracji zostaje otwarta. Potrwa ona do momentu uzyskania pełnego składu, a kandydaci będą przyjmowani na bieżąco, bez potrzeby oczekiwania na wyniki. Aby podanie mogło zostać poddane rozpatrzeniu, musi ono zostać wysłane jako odpowiedź do tego tematu oraz być zgodnie ze wzorem podanym poniżej. Powodzenia!  Fist

Cytat:Wzór podania na rangę supportera
Nick:
Login:
Jak długo grasz w MTA?:
Dlaczego akurat Ty?:
Opowiedz coś o sobie:
blaki   06/03/2025, 21:08
Nick: blaki

Login: blaki

Ilość przegranych godzin: 0

Jak długo grasz w MTA?: Od 2015 roku.

Dlaczego akurat Ty?: Mam doświadczenie w tworzeniu community mta oraz moderowaniu go, ponieważ od 2018 roku zajmowałem się tworzeniem serwerów, czy chociażby byciem w różnych ekipach serwerowych, m.i.n. RouteRPG od Xyruska, czy PixelMTA od Aspera, więc co nie co doświadczenia złapałem. Wiem, jak radzić sobie z graczami łamiącymi regulamin, stosując odpowiednie kary oraz utrzymując porządek na serwerze. Potrafię także pomagać nowym graczom, udzielając im odpowiedzi na pytania i tłumacząc zasady rozgrywki.

Opowiedz coś o sobie: Mam na imię Kacper, mam 19 lat i pochodzę z Wielkopolski. Od 2012 roku pasjonuję się grami, a moją ulubioną grą jest Metin2, w której spędziłem mnóstwo godzin, zarówno jako gracz, jak i osoba pomagająca graczom jako członek administracji. Lubię odkrywać nowe mechaniki w grach, rywalizować, ale także pomagać innym graczom, dlatego zawsze staram się być aktywną częścią społeczności. Jestem osobą cierpliwą, komunikatywną i dobrze radzę sobie w pracy zespołowej, co uważam za kluczowe cechy w administracji. Lubię wyzwania i zawsze staram się znaleźć najlepsze rozwiązanie w każdej sytuacji. Poza grami interesuję się motoryzacją, dlatego też ukończyłem 2 lata temu szkołę branżową na kierunku blacharza samochodowego.

Akceptuję // Paweł

Heh
Answer   07/03/2025, 11:18
Nick: Answer
Login: Answer
Jak długo grasz w MTA?: Od 2013 tj. 12 lat
Dlaczego akurat Ty?: Zajmowałem się tworzeniem oraz utrzymaniem nowych lub już istniejących projektów. Nie tylko w sferze community ale również technicznej tzn. tworzenie map, modeli, animacji, a teraz głównie skryptów. Pomagałem w rozwoju jednego z największych serwerów, oraz nie istniejącego już Calm Story. Na ten moment hobbystycznie tworzę zasoby. Przechodziłem przez wszystkie szczeble administracji, więc wiem jakie obowiązki oraz zadania należą do tej rangi. Z racji stażu w MTA i zebranemu przez lata doświadczeniu uważam że nadaje się na to stanowisko.
Opowiedz coś o sobie: Mam na imię Michał, inż. informatyk z zawodu programista. Interesuje się książkami głównie hard sci-fi oraz horror, poza tym ciekawi mnie również temat astronomii oraz astrografii. W wolnym czasie biegam/spaceruje po lesie co by pokontemplować nad problemami. Rozwijam projekt w Unity (jednym z marzeń jest wydanie gry), niestety w pełni chcę się skupić na grze od strony programistycznej więc wygląd gry przez pewien czas będzie ograniczał się do darmowych zasobów. Lubię również gotować, pewnie dlatego że traktuje gotowanie jak programowanie (dodajemy kilka składników i wychodzi coś dobrego, tak jak w aplikacjach kilka bibliotek setki linii kodu i mamy aplikacje).

Akceptuję // Paweł
Yamaylo   10/03/2025, 15:27
Nick: Yamaylo.
Login: yamaylo
Jak długo grasz w MTA?: Gram w MTA od 10 lat.
Dlaczego akurat Ty?: Uważam, że jestem idealnym kandydatem na rangę supportera, ponieważ posiadam dużą wiedzę na temat gry, doświadczenie w rozwiązywaniu problemów oraz umiejętności interpersonalne. Jako gracz, który spędził wiele lat na różnych serwerach, doskonale rozumiem potrzeby i oczekiwania innych graczy, co sprawia, że potrafię skutecznie pomagać i reagować na zgłoszenia. Dodatkowo, przez lata grania w MTA, nauczyłem się radzić sobie w stresujących sytuacjach i zachować spokój, co jest nieocenione w pracy supportera. Chciałbym, aby serwer, na którym będę grał, rozwijał się w najlepszy możliwy sposób, a moja pomoc mogłaby przyczynić się do pozytywnej atmosfery oraz sprawnego działania administracji.
Opowiedz coś o sobie: Mam 20 lat i od dziecka jestem pasjonatem gier komputerowych. W MTA zacząłem grać, gdy miałem zaledwie 10 lat, co sprawiło, że mam ogromne doświadczenie w tej grze. Przez lata brałem udział w wielu projektach, zarówno tych większych, jak i mniejszych, gdzie pełniłem różne role, od gracza po administratora. Moją pasją jest nie tylko granie, ale także pomaganie innym i rozwijanie społeczności. W życiu codziennym jestem osobą odpowiedzialną, cierpliwą i komunikatywną, co sprawia, że świetnie odnajduję się w roli osoby pomagającej innym. Lubię angażować się w projekty, które mają na celu poprawę jakości gry oraz wspieranie nowych graczy, aby czuli się częścią społeczności. Moje doświadczenie i podejście do pracy sprawiają, że jestem przekonany, że jako supporter będę w stanie spełnić oczekiwania związane z tą rolą.

Odrzucam // Paweł
Pedwa   12/03/2025, 18:58
Nick: Pedwa
Login: Pedwa
Ilość przegranych godzin: 0
Jak długo grasz w MTA?: cos około 9 - 10 lat
Dlaczego akurat Ty?: Mam wieloletnie doświadczenie w MTA, gram już dość długo, co pozwoliło mi dobrze poznać mechaniki gry, serwery oraz społeczność. Doskonale radzę sobie w różnych trybach, znam zasady panujące na serwerach i potrafię odnaleźć się w każdej sytuacji. Dodatkowo jestem osobą komunikatywną i potrafię współpracować z innymi graczami, co sprawia, że mogę być wartościowym członkiem zespołu.
Opowiedz coś o sobie: Mam na imię Kamil, mam 17 lat i od dziecka siedzę w grach. Najwięcej czasu spędzam w multiplayerach jak CS:GO, GTA i inne tytuły, gdzie liczy się współpraca i dobra atmosfera. Jestem osobą ogarniętą, cierpliwą i potrafię dogadać się z każdym, ale jak trzeba to umiem postawić na swoim. Lubię, gdy na serwerze jest porządek, ale bez przesadnego rygoru. Chcę, żeby każdy mógł się tu dobrze bawić, a jednocześnie żeby był jakiś poziom i szacunek między graczami.

Odrzucam // Paweł
Mietek_Zul   16/03/2025, 14:11
Nick:Mietek_Zul
Login:Mietek_Zul
Ilość przegranych godzin:0
Jak długo grasz w MTA?:od 2014r
Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ jestem osobą która się angażuje w projekty i już miałem przyjemność Doświadczyć na rangę support.
Opowiedz coś o sobie: Siemka Łukasz lat 22. Z zawodu Monter. Interesuje się Robieniem Grafik , Stron www, oraz graniem. Na co dzień pracuje w Fabryce przy obróbce metali. W wolnym czasie lubię spędzać czas na podwórku oraz ze znajomymi. Lubię tworzyć strony internetowe pod serwery MTA, MC , i GTA V tzw Landing Page (mietekzul.prv.pl).

Odrzucam // Paweł

Strony na zamówienie 
https://mietekzul.prv.pl/
[Obrazek: gdt0zH8.png]
Wumpus   02/04/2025, 19:51
Nick:
WumpuS

Login:
WumpuS

Ilość przegranych godzin:
---

Jak długo grasz w MTA?:
W MTA zacząłem grac jakieś 2k15 roku.

Dlaczego akurat Ty?:Uważam, że dzięki mojemu doświadczeniu w MTA i pracy z graczami, będę w stanie dobrze pełnić rolę Supporcika. Mam 8-9 lat grania na serwerach, więc znam grę naprawdę dobrze. Dodatkowo, zajmuję się grafiką i mapowaniem, więc mogę pomóc w ulepszaniu wyglądu i atmosfery na serwerze. Jestem osobą odpowiedzialną i komunikatywną, zawsze staram się pomóc innym, rozwiązywać problemy i dbać o porządek. Lubię działać w zespole, dlatego myślę, że dobrze wpasuję się w administrację i razem z innymi będę w stanie przyczynić się do rozwoju serwera.

Opowiedz coś o sobie:Mam 23 lata, mieszkam w Rzeszowie. Na co dzień pracuję jako kurier, więc mam sporo kontaktu z różnymi ludźmi, co pomaga mi w pracy zespołowej. MTA to moja pasja od 8-9 lat, przez ten czas udało mi się poznać grę od każdej strony – zarówno pod kątem rozgrywki, jak i administracji. Lubię angażować się w projekty, dlatego mam doświadczenie w prowadzeniu serwerów MTA oraz serwerów Discord + pomaganiu innym w rozwoju ich pomysłów. Poza graniem, interesuję się też grafiką i mapowaniem, które możecie zobaczyć na dziale "https://redemption-mta.pl/forumdisplay.php?fid=22" co daje mi możliwość twórczego działania. Uwielbiam pracować z ludźmi, pomagać innym i dbać o dobrą atmosferę, a także szukać rozwiązań, które poprawiają jakość gry. Myślę, że te umiejętności sprawiają, że dobrze czuję się w roli administratora, a także będę mógł wnieść coś wartościowego do Redemption MTA.

Odrzucam // Paweł
Norbercik.   06/04/2025, 19:36
Nick: Norbercik.
Login: Norbercik.
Ilość przegranych godzin: -
Jak długo grasz w MTA?: gdzieś przełom 2015/16 zacząłem swoją karierę i gram do dziś.
Dlaczego akurat Ty?: Uważam, że idealnie nadaję się na stanowisko supporta, ponieważ jestem osobą cierpliwą, komunikatywną i chętną do pomocy innym. w mta gram od wielu lat, więc dobrze znam mechaniki gry, jak i najczęstsze problemy, z jakimi mogą spotkać się gracze. Posiadam również sporę doświadczenie z takowej roli i szybko przyswoję się do otoczenia. Miałem szansę bywać na takiej roli i wiem dokładnie z czym ona się je. Budowałem community serwerów, pomagałem w wykrywaniu błędów, czy wymyślaniu różnych urozmaiceń. Potrafię zachować spokój w trudnych sytuacjach i stawiam na kulturę wypowiedzi. Potrafię również podchodzić do ludzi w sposób ludzki i nie mam problemu z komunikacją z innymi. Zależy mi na rozwoju serwera i chciałbym dołożyć swoją cegiełkę do budowania pozytywnej atmosfery na nim. Dodatkowo jestem już dosyć długo i śledzę każdy Devlog serwera bo na discordzie jestem juz od sierpnia 2024 roku
Opowiedz coś o sobie: Cześć, mam na imię Norbert i mam 19 lat. Na co dzień chodzę do szkoły na kierunku informatycznym i pracuje. Poza grą interesuję się technologią, trochę majstruję przy komputerach, czasem coś sobie pojeżdżę, posłucham muzyki, a i z humorem też u mnie nie najgorzej. Lubię pogadać z ludźmi i często pomagam, jeśli ktoś czegoś nie ogarnia. Wychodzę z założenia, że każdy kiedyś zaczynał. Jestem raczej spokojny, cierpliwy, ale też konkretny, jak trzeba. Potrafię również przyłożyć się do przydzielonych mi zadań i nie mam problemu do działania pod presją czasu.

Akceptuję // Paweł
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06/04/2025, 19:39 przez Norbercik.. Powód edycji: dopisalem klucz rzecz
rooxxy   09/04/2025, 23:57
Nick:Roxxy

Login:Roxxy

Ilość przegranych godzin: nie posiadam chwile obecna ale postaram się jak naj więcej wolnej chwili serwerze forum dsc

Jak długo grasz w MTA?: 9 Lat od momentu jak 1 Pylife 

Dlaczego akurat Ty?: mam doświadczenie jestem miły oraz lubię rozmawiać z innymi osobami  na tym poważnym stanowisku i tez byłem na wielu różnych serwerach mta na randze Administracji i Support Moderator RCON CEO Administrator Rcon znam komendy na suport do pseudoli i xzyrp  dużo czasu spędzałem na dudach pomagając innym gracza i frakcji oraz osobą z Administracji wiem jak odpowiedzialność być takiej randze i zadania jakie wykonać

Opowiedz coś o sobie: Jeśli zostanę wybranym na kandydata chce podkreślić ile wstanie możliwość dużo czasu wolnego pomagać jako administracji wszystkim osoba być aktywny

Odrzucam // Paweł
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/04/2025, 00:36 przez rooxxy.
Dziarno   29/04/2025, 21:30
Nick: Dziarno
Login: Dziarno
Jak długo grasz w MTA?: Swoją przygodę z MTA rozpocząłem około 12 lat temu.
Dlaczego akurat Ty?: Posiadam doświadczenie na podobnych stanowiskach ze względu na to, iż prowadziłem własne projekty, a także aktywnie uczestniczyłem w rozwoju większych serwerów MTA zarówno od strony community, jak i developerskiej. Na co dzień jestem osobą pomocną, jak i cierpliwą, która zawsze postara się znaleźć sprawiedliwe rozwiązanie dla każdego typu sytuacji. Nigdy nie podejmuje pochopnych decyzji i zawsze wykonuję powierzone mi zadania od początku do końca. Chciałbym przyczynić się do rozwoju serwera niosąc pomoc dla graczy oraz dzielić się swoimi spostrzeżeniami, jak i pomysłami, które kiedyś może pojawiłby się na serwerze.
Opowiedz coś o sobie: Na samym wstępie wypada się przedstawić oraz ukazać swoją osobę. Mam na imię Kacper, pochodzę z dość popularnego miasta Ełk, który znajduje się w województwie warmińsko-mazurskim. Tak jak wyżej już napisałem, mam 23 lat i na co dzień służę w służbach mundurowych. Interesuję się głównie Informatyka oraz wszystkimi tematami związanymi z tą dziedziną.
Innym moim zainteresowaniem jest sport, w tym czynności związane z piłką nożną, siatkówką bądź koszykówką.
Jeżeli chodzi o mój charakter, jak i zachowanie, to nigdy nie pojawiały się zarzuty co do mojej osoby oraz do opinii jak się, na co dzień zachowuję.
Jestem miłą, sympatyczną oraz pracowitą osobą, która potrafi w każdej sytuacji, podnieść innych na duchu.

Akceptuję // Paweł
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29/04/2025, 21:32 przez Dziarno.
Strony (2): 1 2   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Made with by Curves UI. Modified for the purposes of Redemption.