Nick: Yamaylo.
Login: yamaylo
Ilość przegranych godzin: 0
Jak długo grasz w MTA?: Gram w MTA od 10 lat.
Dlaczego akurat Ty?: Uważam, że jestem idealnym kandydatem na rangę supportera, ponieważ posiadam dużą wiedzę na temat gry, doświadczenie w rozwiązywaniu problemów oraz umiejętności interpersonalne. Jako gracz, który spędził wiele lat na różnych serwerach, doskonale rozumiem potrzeby i oczekiwania innych graczy, co sprawia, że potrafię skutecznie pomagać i reagować na zgłoszenia. Dodatkowo, przez lata grania w MTA, nauczyłem się radzić sobie w stresujących sytuacjach i zachować spokój, co jest nieocenione w pracy supportera. Chciałbym, aby serwer, na którym będę grał, rozwijał się w najlepszy możliwy sposób, a moja pomoc mogłaby przyczynić się do pozytywnej atmosfery oraz sprawnego działania administracji.
Opowiedz coś o sobie: Mam 20 lat i od dziecka jestem pasjonatem gier komputerowych. W MTA zacząłem grać, gdy miałem zaledwie 10 lat, co sprawiło, że mam ogromne doświadczenie w tej grze. Przez lata brałem udział w wielu projektach, zarówno tych większych, jak i mniejszych, gdzie pełniłem różne role, od gracza po administratora. Moją pasją jest nie tylko granie, ale także pomaganie innym i rozwijanie społeczności. W życiu codziennym jestem osobą odpowiedzialną, cierpliwą i komunikatywną, co sprawia, że świetnie odnajduję się w roli osoby pomagającej innym. Lubię angażować się w projekty, które mają na celu poprawę jakości gry oraz wspieranie nowych graczy, aby czuli się częścią społeczności. Moje doświadczenie i podejście do pracy sprawiają, że jestem przekonany, że jako supporter będę w stanie spełnić oczekiwania związane z tą rolą.
Odrzucam // Paweł