Strony (2):    1 2
Cielok   02/05/2025, 10:29
Nick: Cielok
Login: Cielok
Ilość przegranych godzin: - 
Jak długo grasz w MTA?: Kiedyś za dzieciaka wchodziło się na mniejsze serwery, stale gram od 2020 roku. 
Dlaczego akurat Ty?: Posiadam zdolności do tego typu funkcji na serwerze. W swojej karierze na posadzie supportera byłem na paru większych projektach, niestety niektóre z nich upadły. Jeśli chodzi o sprawy komunikatywne z graczami, jestem bardzo otwarty na rozmowę z nimi jak i na to, aby każdy konflikt wyjaśniać do momentu gdzie każda ze stron będzie zadowolona. Nie podejmuję decyzji chaotycznie, ani nie widzę sensu "poczuwania się" nad innymi swoją rangą czy możliwościami. Tak jak mówiłem wcześniej, doświadczenie jakieś już posiadam co pozwoliło by mi od razu zacząć moderowanie serwera a nie od podstaw, gdzie musiało by mi być tłumaczone wiele rzeczy. Chciałbym dołożyć swoją "cegiełkę" do tego projektu i móc go wspierać w rozwijaniu się, ze względu na to że pokładam w nim nadzieję i widzę szansę na dalszy rozwój. 
Opowiedz coś o sobie: Siemanko! Prywatnie nazywam się Jakub, dla znajomych Kuba a wiele osób nazywa mnie "Cielok". Mam 20 lat i jestem absolwentem technikum o profilu: Technik-informatyk. Interesuję się ratownictwem oraz motoryzacją. Pasją motoryzacyjną zaraził mnie mój tata od małego, kiedy budowaliśmy w garażu "buggy" z silnikiem od malucha. Jakoś ta zajawka się tak mnie trzyma do dnia dzisiejszego. Lubię coś pogrzebać przy samochodach, czy wsiąść do auta na nocną przejażdżkę z dobrą muzyką.  Ratownictwem zaraził mnie mój dziadek, który sam pracował jako kierowca karetki w latach 90. I to właśnie w tym kierunku planuję dalszą swoją przyszłość. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D. Prywatnie jestem osobą bardzo towarzyską i komunikatywną. Z racji zawodu jaki wykonuję (nie nie jest to informatyk) muszę być otwarty do ludzi i rozumieć ich potrzeby. Potrafię wysłuchać drugą osobę i doradzić jej w odpowiedni sposób. Ważnym aspektem w mojej osobie jest to, że nie boję się pracy w grupie.

Akceptuję // Paweł
Paweł   03/05/2025, 11:49
Rekrutacja do ekipy zostaje zamknięta. Dziękuję wszystkim za złożone podania.
Strony (2):    1 2

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Made with by Curves UI. Modified for the purposes of Redemption.