wawel   21/03/2025, 15:42
[Obrazek: ECwbzc7.png]

Cześć. W związku z nadchodzącym startem serwera postanawiam otworzyć rekrutację do frakcji w celu wypełnienia pustych wakatów.
Czas na pisanie podań jest w tym momencie nieograniczony, jeśli coś się w tej kwestii zmieni - na pewno dostaniecie stosowną informację.
Rekrutacja ta jest inna od tych, które będą otwierane w przyszłości, bowiem podania są rozpatrywane na bieżąco, a przyjęte osoby kierowane bezpośrednio do struktur frakcyjnych.
To, czym frakcja się zajmuje chyba nie muszę nikomu przedstawiać, jest to jasne i klarowne.
W przypadku pytań służę pomocą na Discord, który jest dostępny w moim profilu.

Wymagania

• Posiadać komunikatory takie jak Teamspeak 3, Discord + sprawny mikrofon,
  • Posiadać podstawową wiedzę na temat mechaniki gry,
  • Aktywność i branie czynnego udziału w życiu frakcji,
  • Znajomość regulaminu frakcyjnego,

Wzór

Cytat:Nick:
UID:
Imię:
Screen z panelu F1 (umieść zdjęcie w spoilerze):
Przegrany czas na serwerze:
Czy przeczytałeś regulamin frakcji?:
Czy posiadasz ww. komunikatory i sprawny mikrofon?:
Jak długo grasz w MTA?:
Czy masz doświadczenie we frakcjach typu SAPD? Jeśli tak - przedstaw je:
Dlaczego akurat ty?:
Opowiedz coś o sobie:

Informacje

• Treść podania należy pisać zwykłą, niepogrubioną czcionką, z wyłączeniem wzoru rekrutacyjnego
  • Poprzez "Identyfikator Discord" rozumie się nazwę użytkownika, nie wyświetlaną nazwę
  • Wzór rekrutacyjny powinien być umieszczony jako zwykły tekst, nie cytat
  • Nie pisz podania tylko po to, by za kilka dni opuścić frakcję
  • Podania umieszczamy tylko w tym wątku
  • Zakazuje się pisania podań przy pomocy AI, ChatuGPT, etc. 
juzek   22/03/2025, 07:27
Nick: juzek
Imię: Szymon
Identyfikator Discord: pablunio122
Czy przeczytałeś regulamin frakcji?: Tak
Czy posiadasz ww. komunikatory i sprawny mikrofon?: Tak
Jak długo grasz w MTA?: od 2018r.
Czy masz doświadczenie we frakcjach typu SAPD? Jeśli tak - przedstaw je: Ponad rok w SAPD na innym serwerze.
Dlaczego akurat ty?: Jestem osobą odpowiedzialną i zdyscyplinowaną, dążę do postawionych sobie celów. Respektuje regulaminy serwera. Mam doświadczenie jako członek rożnych frakcji, jednak najdłużej byłem w SAPD, osiągnąłem 5 najwyższy stopień w szczeblu, co jest ponad rocznym angażowaniem się w służbę oraz życie frakcji.
Opowiedz coś o sobie: Jestem osobą opanowaną, potrafiącą myśleć trzeźwo pod presją. Bez problemu nawiązuje nowe kontakty z innymi, posiadam dystans do siebie. Interesuję się działaniem służb mundurowych, najbardziej policją. W wolnym czasie po pracy lubię pograć w gry.

Akceptuję // wawel

[Obrazek: 2z6EUlz.gif]
wawel   25/03/2025, 12:01
[Obrazek: ECwbzc7.png]

Informacja dot. rekrutacji

Zmieniam podejście (tylko i wyłącznie) w tej rekrutacji - podania będą rozpatrywane na bieżąco, a kandydaci informowani o werdykcie stosowną notką w ich podaniu. Taki zabieg pozwoli mi na zbudowanie solidnych filarów już na początkowym etapie serwera, razem z jego startem.
Ta rekrutacja prowadzi bezpośrednio do struktur frakcji - każda kolejna będzie tylko i wyłącznie do Akademii San Andreas Police Department, dlatego każdy kto się waha - zachęcam do wysyłania swoich kandydatur.
Norbercik.   03/05/2025, 15:08
Nick: Norbercik.
UID: -
Imię: Norbert
Identyfikator Discord: restrictbomba
Screen z panelu F1 (umieść zdjęcie w spoilerze): -
Przegrany czas na serwerze: -
Czy przeczytałeś regulamin frakcji?: Pewnie
Czy posiadasz ww. komunikatory i sprawny mikrofon?: t
Jak długo grasz w MTA?: gdzieś przełom 2015/16 zacząłem swoją karierę i gram do dziś.
Czy masz doświadczenie we frakcjach typu SAPD? Jeśli tak - przedstaw je: Miałem okazję wiele razy odgrywać postać policjanta na serwerach RP w fivemie. W MTA również miałem szansę być w jednostkach SAPD. Wszelkie akademie przechodziłem bezproblemowo i dążyłem cały czas w górę w strukturach policji.
Dlaczego akurat ty?: Posiadam sporę doświadczenie związane z rp oraz zachowaniem we frakcji SAPD. Jestem osobą, która potrafi trzymać się zasad oraz stosować się do poleceń wyższych rang. Chciałbym również dołożyć cegiełkę do rozwijania frakcji.
Opowiedz coś o sobie: Cześć, mam na imię Norbert i mam 19 lat. Na co dzień chodzę do szkoły na kierunku informatycznym i pracuje. Poza grą interesuję się technologią, trochę majstruję przy komputerach, czasem coś sobie pojeżdżę, posłucham muzyki, a i z humorem też u mnie nie najgorzej. Lubię pogadać z ludźmi i często pomagam, jeśli ktoś czegoś nie ogarnia. Wychodzę z założenia, że każdy kiedyś zaczynał. Jestem raczej spokojny, cierpliwy, ale też konkretny, jak trzeba. Potrafię również przyłożyć się do przydzielonych mi zadań i nie mam problemu do działania pod presją czasu.

Akceptuję // wawel

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Made with by Curves UI. Modified for the purposes of Redemption.